"The secret of life? Dream and Love.
And a good cup of coffee"


Betty Bijoux

GENIET VAN ONS ONTBIJT INBEGREPEN IN UW KAMERPRIJS

Om de dag op uw best te beginnen, biedt ons hotel u een ontbijtbuffet inbegrepen in uw kamerprijs met lekkere koffie uit Italïe (Caffè Pedron). Als u een speciale traktatie wilt, vraag dan om een espresso of cappuccino. 

Bij ons ontbijtbuffet vindt u ook verschillende soorten vers brood, boter, ham, kaas, eieren, yoghurt, ontbijtgranen, appels, jam, honing, thee(-infusies), appel- en sinaasappelsap. Als u het op voorhand vraagt, voorzien wij met plezier een glutenvrij ontbijt en lactosevrije melk. 

ONTBIJTUREN
7:00 – 10:30 (Ma – Vrij) / 8:00 – 11:00 (Zat – Zon) 

Vroege check-out? Geen probleem! Wij kunnen een koud ontbijt naar uw kamer brengen op de avond voor uw vertrek, laat het ons gewoon op voorhand weten.

ONTDEK ONZE NIEUWE BAR EN ONTMOET BETTY BIJOUX

Betty Bijoux heeft heel wat lekkers in huis: goed Belgisch bier, wijn, (fris)dranken, en heerlijk huisgemaakt eten.

Dol op koffie? Dan is dit dé plek voor u!
Hier bij Flandria Hotel kunt u een echte Italiaanse espresso en cappuccino drinken, of verschillende specialiteiten proeven met koffie als hoofdingrediënt. Onze koffieleverancier (Caffè Pedron) is 100% Italiaans – en niemand doet koffie zoals Italianen het doen!

Betty Bijoux houdt van koffie, maar ook van kunst. Daarom doet onze bar ook dienst als tentoonstellingsruimte voor getalenteerde lokale en buitenlandse artiesten

Wel? Waarop wacht u nog?
Kom een kijkje nemen, Betty Bijoux verwacht u al!

Vindt u onze bar leuk? Tag ons in uw foto’s!
#bettybijouxbar #flandriahotelgent