Gratistickets voor hotelgasten voor het tentoonstelling “Lights on Van Eyck”

25 Jul 2020

Flandria Hotel en het mooie Gent zijn klaar om jullie weer met open armen te ontvangen, en wat hebben we jullie gemist! Om jullie terug te verwelkomen, deelt de stad tickets uit voor het prachtige multimediaproject “Lights on Van Eyck”.

Dit jaar mag dan al een wervelwind zijn geweest; we zijn onze geliefde Jan Van Eyck alleszins niet vergeten. “Lights on Van Eyck” is een digitale en muzikale belevenis in de Sint-Niklaaskerk die het hele oeuvre van de Meester omvat.


Het project, een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu, is een unieke mix van muziek, projectie en multimediale kunst, doorspekt met live optredens. Deze combinatie zorgt voor een waar spektakel, geschikt voor een publiek van alle leeftijden.

Aangezien we allemaal wel een beetje magie kunnen gebruiken in onze levens, trakteert Gent jullie op een bezoek!

Al wat je moet doen, is een van de eerste 500 bezoekers zijn die een overnachting boekt bij een van de deelnemende hotels.

Als je het ons vraagt, zouden we Flandria Hotel voorstellen – we horen dat het een heel gezellige plek is om te verblijven, in het hart van Gent ;-). Daardoor is het ook de perfecte uitvalsbasis om onze prachtige stad te (her)ontdekken!

Kijk op de website van Visit Gent voor de voorwaarden van deze aanbieding of bel ons (+32) 092230626.

Gent Holidayland deelt trouwens nog veel meer goodies uit, dus neem zeker ook een kijkje en ontdek de andere acties.

We hopen je binnenkort te zien in Flandria Hotel!


KIES HOE U WIL RESERVEREN