Al onze gasten zijn verschillend, en hebben dus verschillende (noden en) vragen; vooral wanneer ze op vakantie zijn of reizen voor het werk: Hoe kan ik uw hotel bereiken? Waar kan ik parkeren? Kan ik een glutenvrij ontbijt krijgen? Aanvaardt u kredietkaarten? Enzovoort... 

Als u twijfels heeft, vindt u op deze pagina gemakkelijk de antwoorden op al uw vragen. Klik simpelweg de categorie aan die u interesseert.

Laagste tarieven: onze tarieven zijn de goedkoopste die u online kan vinden.
Flexibele annulatie/modificatie: u kan uw reservatie gratis annuleren/wijzigen tot 2 dagen voor uw aankomst.
Speciale aanbiedingen: als u in groep komt, of u bent van plan een kamer te reserveren voor langer dan 5 nachten, hebben wij misschien wel een speciale korting voor u.


Neen. Om uw reservatie te garanderen vragen we uw kredietkaartgegevens, maar wij brengen NIET op voorhand geld in rekening. Als u liever op voorhand betaalt, kan u dit doen via bankoverschrijving, kredietkaart of contant.

Als u niet over een kredietkaart beschikt, kan u uw reservatie op twee manieren garanderen:

  • Een bankoverschrijving van het equivalent van minimum de eerste nacht van uw verblijf naar: 
    IBAN: BE58 7360 3975 2179
    BIC: KREDBEBB
    LUTAZI bvba - Barrestraat 3 - 9000 Gent
    Gelieve reserveringsnummer en naam van de gast te vermelden.

  • Vooruitbetaling rechtstreeks bij het hotel met krediet-/debetkaart of cash. 

Neen. Om uw reservatie te garanderen, maken we enkel een pre-autorisatie op uw kaart. Dit betekent dat het bedrag equivalent aan de kost van uw verblijf tijdelijk geblokkeerd wordt op uw rekening. Na een korte periode (2-3 weken), wordt dit bedrag automatisch vrijgegeven door uw bank. Pre-autorisatie is GEEN betaling.

De pre-autorisatie is een standaardprocedure voor het garanderen van uw reservatie. Het bedrag equivalent aan de kost van uw verblijf wordt tijdelijk geblokkeerd op uw rekening. Na een korte periode (2-3 weken), wordt dit bedrag automatisch vrijgegeven door uw bank. Pre-autorisatie is GEEN betaling.

Antwoord

There are several underground parking locations nearby. Ghent Reep and Vrijdagmarkt.

If you reach Ghent by train, take bus our metro directly to the hotel.

KIES HOE U WIL RESERVEREN